• U bevindt zich hier:
  • Home »
  • Nieuws »
  • Mephistow

Mephistow NV lanceert traiteurzoeken.be

home page traiteurzoeken.be
Bericht van 24 april 2012

Mephistow lanceert een website die toelaat om eenvoudig offerten aan te vragen aan traiteurs.

Wie is Mephistow ?

Mephistow NV is een vennootschap die al jaren actief is in het organiseren van events. De meest gekende events zijn de Comedy Nights en de Duvel parties

De voordelen van traiteurzoeken.be

Iedereen is wel eens op zoek naar de geschikte traiteur voor een familie bijeenkomst, tuin feest, vergadering of andere speciale gelegenheid. Dan komt natuurlijk de vraag wie de meest geschikte en beschikbare traiteur is. Via de web site traiteurzoeken.be kan U met een paar muisklikken Uw aanvraag formuleren. Deze aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar een selectie van traiteurs die aan Uw criteria voldoen. De eerste 5 traiteurs die interesse hebben in Uw vraag krijgen Uw contactgegevens en kunnen een offerte sturen. Hierdoor kan U vrij vergelijken uit een reeds geselecteerde geschikte traiteurs.
Neem een kijkje op de web site door hier te clicken

De inbreng van CaSEM

CaSEM heeft Mephistow bijgestaan in het vastleggen van het concept van de web site. Daarbij is vooral aandacht gegeven aan de gebruiksvriendelijkheid van de web site. Verder heeft CaSEM het business model achter deze web site helpen vastleggen.


Bedrijf

Mephistow NV
Wilgendreef 29
8790 Waregem, BelgiŽ
www.mephistow.be